Despre noi

Compania noastra este pasaportul dumneavoastra pentru calatorii de 5 stele.

Înainte sau pe parcursul oricărui tip de voiaj, fie în scop turistic sau de afaceri, orice călător se confruntă cu boala secolului “stresul“.
Compania noastră este pașaportul dumneavoastră pentru călătorii de 5 stele.
Serviciile companiei noastre sunt caracterizate prin calitate, confort, siguranță și disponibilitate constantă, care ne permite să contăm pe o clientelă fidelă.
Suntem o companie a cărui scop unic este ca dumneavoastră să ajungeți la destinație fără evenimente neplăcute, în siguranță și confort.

Serviciile oferite de compania noastră, fie de transfer sau de închirieri auto cu șofer, vă asigură transportul cu o flotă de mașini cu prestigiu și un personal extrem de profesionist ce furnizează clientului confort și siguranță.
Flota companiei în mod constant este reînnoită.
Câteva autoturisme din flota companiei sunt: Mercedes Benz Vito, Mercedes Benz V Class, Mercedes Benz EQV, Mercedes Benz E Class, Mercedes Benz S Class, Skoda Superb.
Șoferii companiei sunt atent selecționați și testați, specializați pe sistemul de protocol, specific acestui tip de serviciu capabili să satisfacă și oamenii de afaceri cei mai exigenți.

Prin serviciile pe care le oferim, dorim să întâmpinăm nevoile clienților noștri – turiști și parteneri de afaceri – astfel încât să devenim un partener de încredere în călătorii de afaceri și vacanțe de succes.

... totul doar la un telefon sau o linie de internet distanță.

Serviciile companiei sunt de tip DOOR TO DOOR CONNECTION 24 / 24 h
Șoferii companiei vă preiau de la domiciliu, hotel, locul de afaceri sau aeroport și vă transferă la destinația finală
Disponibilitate 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Toate autoturismele sunt dotate cu internet Wi-Fi cu acces gratuit pentru pasageri.

Pașaportul M & M Express, garantează că transportul va fi unul sigur, confortabil, în timp util și discret.